Over Etienne

Over Etienne

Etienne is onderwijzer, leraar biologie en lichamelijke opvoeding. Hij studeerde bio-energetica, encounter en rebalancing.Hij werkte als verslavingstherapeut en studeerde jarenlang meditatie in India.Hij is Advanced Cranio Sacraal therapeut sinds '91 en werkte in de 'Brain and Spinal Cord Dysfunction Clinic' van Dr. John Upledger.Hij specialiseerde in het begeleiden van Terminale- en Alzheimerpatiënten.Etienne is ook een 'Osho Cranio Sacral Balancing Practitioner' en ''Osho Cranio Sacral Teacher'.

Etienne Peirsman is oprichter (1 november 1995) en hoofddocent van de 'Belgian Cranio Sacral and Meditation Society vzw' met als doel de hoogste standaard van Cranio Sacraal Onderricht en Praktijk te bewaren.

Hij verzorgde als hoofddocent de Cranio Sacraalopleiding aan de OSHO Multiversity te Amsterdam. Inmiddels is hij directeur van de Peirsman Cranio Sacraal Academie in Bussum en de BVBA 'Cranio Sacraal voor Iedereen' in België en doceert hij in Noord - Amerika aan " The New Mexico Academy of Healing Arts.

Etienne woont met zijn vrouw Neeto in Belgie en de Verenigde Staten.

Samen met Neeto publiceerde hij in 2005 CranioSacral therapie voor baby's en kinderen, dit boek is in 7 talen vertaald.